
Tatarka, sestřenice majonézy
Tatarka, sestřenice majonézy
- Délka: 20 minut
- Rok výroby: 2024
- Vysíláno: 15. června 2025
-
Tatarka, sestřenice majonézy
20:11 15. června 2025
-
Pastinák – ani ryba, ani rak
20:07 8. června 2025
-
Melounové želé chutná neotřele
19:45 1. června 2025
-
Dostanete školení o indickém koření
20:08 25. května 2025
-
Burákové máslíčko přidej klidně, babičko.
19:41 18. května 2025
-
Cassoulet – fazole a maso z jednoho pekáče
20:11 11. května 2025
-
Taštičky s jablíčky pro kluky i holčičky
20:12 4. května 2025
-
Crumble – zeleninový koláč s drobenkou
20:10 27. dubna 2025
-
Na pečené čaje, ovoce už zraje
20:07 20. dubna 2025
-
Borůvkové muffiny voní v dračí kuchyni
19:57 13. dubna 2025
-
Maxík draky učí, jak připravit sushi
20:11 6. dubna 2025
-
Bez pepře neupečeš vepře
20:10 30. března 2025
-
Draci v hrnci představují novou ségru
1:09
-
PF 2016
0:37
-
Upoutávka
0:25
Hra k pořadu
Recepty
-
Pusť si videorecept! -
Melounové želé je tak jednoduché! -
Indická kuchyně, mňam! Tikka masala
Ingredience:
- • 750 g kuřecích prsou (3 kousky)
- • 100 g bílého jogurtu
- • 1 lžíce oleje
- • 2 lžíce citronové šťávy
- • 1 lžíce mleté červené papriky
- • olej dle potřeby -
- • 1 bobkový list
- • 1 lžička čerstvého koriandru
- • na špičku lžičky mletého kardamomu
- • 3 cm špalíček zázvoru
- • 1 velká cibule
- • 3–4 stroužky česneku
- • 1 lžička kari
- • 1 lžička koření garam masala
- • 1 svitek skořice
- • 1 plechovka pasírovaných rajčat