French toast
Suroviny:
Postup:
Vejce rozklepneme do mísy. Přilijeme mléko, vanilku a společně prošleháme. Slaninu poklademe na suchou pánev a necháme pražit. Opečenou slaninu osušíme ubrousky od přebytečného tuku. V prošlehané směsi obalíme toastový chléb. Obalené toasty osmažíme na oleji dozlatova. Opečené toasty namažeme máslem a na ochucení přelijeme javorovým sirupem. Podáváme s opečenou slaninou.
- máslo
- vejce
- mléko
- tekutá vanilka
- javorový sirup
- toustový chléb
- olej
- slanina na plátky
Postup:
Vejce rozklepneme do mísy. Přilijeme mléko, vanilku a společně prošleháme. Slaninu poklademe na suchou pánev a necháme pražit. Opečenou slaninu osušíme ubrousky od přebytečného tuku. V prošlehané směsi obalíme toastový chléb. Obalené toasty osmažíme na oleji dozlatova. Opečené toasty namažeme máslem a na ochucení přelijeme javorovým sirupem. Podáváme s opečenou slaninou.