Něco o vaření

Něco o vaření

27. June 2018

Něco o vaření

Molekulární gastronomie, nebo chcete-li molekulární vaření není vaření molekul – i když ... Moderní trendová kuchyně se dívá na jídlo jako na fyzikální objekt a fyzikálními a chemickými postupy ho zpracovává. Ti starší, kteří si pamatují seriál Návštěvníci, si jistě vzpomenou na amarouny. Marek s Michalem se vydají pátrat po tom, jak moderní kuchaři umí vytvořit z neslýchaného nevídané – ale jestli to bude taky chutné, se už musíte přesvědčit sami.

  • Délka: 26 minut
  • Rok výroby: 2013
  • Vysíláno: 27. June 2018
  • Něco o vaření

    Něco o vaření

    26:3427. June 2018

  • Po stopách zločinu

    Po stopách zločinu

    27:1220. June 2018

  • Tajemné nebe nad námi

    Tajemné nebe nad námi

    26:5113. June 2018

  • Mutanti na talíři

    Mutanti na talíři

    26:406. June 2018

  • Řeč zvířat

    Řeč zvířat

    26:5530. May 2018

  • Matematika krásy

    Matematika krásy

    26:4223. May 2018

  • Proč žáby skáčou

    Proč žáby skáčou

    26:4416. May 2018

  • Skládáme se z bakterií?

    Skládáme se z bakterií?

    26:349. May 2018

  • Velké vymírání

    Velké vymírání

    27:132. May 2018

  • Boj s nesprávným vetřelcem

    Boj s nesprávným vetřelcem

    26:3527. June 2017

  • Tichý svět rostlin

    Tichý svět rostlin

    26:2720. June 2017

  • Svět v jednom domě

    Svět v jednom domě

    25:4213. June 2017